REEEEEEEEEGN=)

I dag har det regnat!!!! Jag vill bara deklarera att våren verkligen är på väg nu!
Det har töat också, det droppar från taket och känslan av att våren är så nära är helt otrolig!!!

SOM JAG HAR VÄNTAT! Men nu är det snart dags=)

Fågekvitter
Måsar som skiter på taken
Solen som värmer
Snön som töar bort
Promenader utan att pulsa runt i 1-meterssnö
Blommor som börjar kika fram
Knoppar på träd o buskar
Doften av nyutsprungen natur

FINNS DET NÅGOT BÄTTRE???????

I'm so happy!

Maria


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ=/

Jaha! Nu snöar det IGEN! Jag undrar just om det kommer någon vår alls i år!!! Det ser verkligen dystert ut=(

Vad händer annars då?? Jobb, jobb o åter jobb! Jag tycker inte att jag gör annat. Men det är ju, i slutänden, väldigt skönt att ha ett jobb=) Vad hade jag gjort annars???

Grabbarna har sportlov! Skööööönt för dom att bara kunna slappa o slippa tänka på läxor. Översovningar åt höger och vänster har det varit i alla fall! Här samt hos kompisar. Skönt att dom sysselsätter sig=)

Nu är min underbara mamma och jobbar i Norge igen. men hon är ju tillbaka redan i morgon och det känns gott att veta! Jag tycker inte riktigt om när hon är borta längre perioder. Det blir för dyrt att ringa och sms blir väldigt "avskalat". MEN......i morgon är hon hemma igen! GOTT!

Nu ser vi fram emot resan till Thailand. Det känns väldigt avlägset, men kommer troligtvis att gå fortare än kvickt! GUUUUUD, så skönt det ska bli=)Vi pratar om det konstant hela tiden! Lite praktiska förberedelser behövs ju oxå!!! Vaccinationer=/ Inte så kul och ganska DYRT! Men ett måste! Twinrix heter det vi behöver. Ett skydd för Hepatit A o B. 3 vaccinationer per person inom ett halvår! Men sen har vi skydd i 10-15 år, så det är ju ett MÅSTE!

I går fyllde faster lilltjej 4 år!!! GRATTIS MOA! En liten sötis med glimten i ögat;)

I går lyckades jag ÄNTLIGEN få tag i en snöskyffel!!! Jag åkte förbi ett hus där dom hade 4 stycken utanför dörren! 4 stycken!!! Och jag hade INGEN!!!! Så jag stannade, hoppade ur bilen o snodde med mig en=) NOOOOOOOOOOT!!!!!!
Nehedå! Det hade jag inte kunnat med=) Jag pallrade kroppen till Sohlbergs i Munkedal och fick tag i den sista dom hade...............LYCKAN VAR STOOOOOOR! Men plånboen blev inte så glad=( 337 kronor! Rena rånet enligt mig!!! MEN.......jag är glad att jag har den nu när jag tittar ut igenom fönstret=) Den andra skyffeln vi hade ligger antingen begravd under snön eller så är det någon annan lycklig person som har den=/ BORTA är den i alla fall - men nu gör det inget! Nu har jag en ny------------som ska LÅSAS IN!!!!!

Nepp, åter till verkligeheten!

Over and out...............Maria






Thailand - hit ska vi............om 10 månader=)))

Sunwing Resort Kamala Beach

Fiiiint! Eller hur?
Här ska vi bada (direkt från vår terass och i poolen), äta gott, dricka gott, göra utflykter, njuta av stranden o havets vidunderliga värme, få massage, vara med på MASSOR av aktiviteter (tex. afrodans, vattengympa, aerobics, shower etc) och bara NJUUUUUUUUUTA i 2 hela veckor! 19 Januari 2011 lyfter vi till detta otroligt vackra ställe=)

Vill ni veta mer kolla in vings hemsida och sök på Kamala beach!

That's all for now!

Love Maria

HEEEEEJJJJ!!!! Jag lever=)

Nepp......jag är inte död! Jag lever för fullt! Men jag har bara varit lite oengagerad i denna sida det sista!

Liten återblick:

Barnen går i skolan o dagis.
Jiggan pluggar.
Jag jobbar!

På fritiden åker barnen skridskor, leker med kompisar och gör läxor! Det är ungefär det som händer. Det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället........förutom att vi varit 2 underbart sköna veckor på Gran Canaria=)))) Vilket underbart ställe! Helt sjukt vackert, varmt, havsbad, poolbad, gott att äta OCH gott att dricka=)
En iskall gin o lemon är inte fel när solen värmer! DET blir min sommardrink=)

Vad händer med bloggen nu då??? Jo, jag ska ta mig i kragen och FÖRSÖKA att uppdatera er lite oftare. Om det lyckas vet jag inte, men ett försök är gott nog;)

En underbar bild från ett underbart Maspalomas:
Ludvig, min stora kille=)))

Nästa januari åker vi till Thailand i 2 veckor=) Bokat o färdigt=))) Tack till min underbara mamma som spenderar så mycket pengar, kärlek o kraft till oss alla, så vi har möjlighet till dessa underbara resor där vi kan umgås allihop=) Jag älskar dig!!!


Nepp......en ny arbetsvecka inleds i morgon, vilket innebär att jag måste vara pigg o fräsh!
Så......sängen - here I come!

God natt alla därute (om jag nu har några bloggläsare kvar)!

RSS 2.0