Grilldag med BILDER!!!

I dag har det varit riktigt mycket vår i luften. Helt underbart=)
Vi har grillat för första gången i år. Eller NEJ, det var inte sant! Vi har faktiskt grillat korv en gång tidigare i år (när snön fortfarande låg kvar). Men i dag var det dags=) Sanny, Ida, Neo o Robin var bestämda gäster från början, men eftersom vi är familjen Taikon så finns det alltid rum för fler=)
I slutänden var det: Jiggan, jag, Oliver, Timmie, Joel o Ludvig, Sanny, Ida, Neo o Robin, Nutte, Carro, Theo o Albin, Svärmor, Jessica, Pontuz o Sebatian samt Melissa, Martin o Johan. MASSOR med folk, men jättekul=) Nova tittade förbi en sväng efter jobbet. Synd bara att hon inte kunde stanna=(

Solen har som sagt värmt oss hela dagen o barnen har varit ute o lekt mestadels av tiden. SKÖÖÖÖÖNT=)

 Timmie, Robin o Ludvig  Pontuz
 Oliver o Theo  Ludvig  Jiggan (grillmästaren)
 En del av gänget Jessica, Timmie, svärmor, Carro o Albin
 Neo  Joel o Johan  svärmor
Jessica, Martin, Nutte o Sebastian  Albin
 Ida o Neo  Nova  Nutte, Melissa, Jiggan o Oliver
Pontuz o Ludvig  Neo  Sebastian

TACK allihop för att ni kom o spenderade eftermiddagen hos oss=)


7 månader har gått sedan du lämnade oss! Tiden har gått otroligt snabbt, fastän det känns som det var i går! Vi tänker på dig o pratar om dig allt som oftast. Jag tror att du finns här runt om oss=) Saknaden är stor!

Nu ska jag fixa lite innan Bolibompa börjar!
Kram till er alla.......Maria

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR=)

Japp, våren verkar ha slagit till med full kraft, och jag ÄLSKAR DET=)
Vad händer här då? Massor och ingenting! Jag vet att jag BORDE skriva mer o jag vet att vissa (tante Maja) väntar på foton. MEN, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge=)

Packning pågår för fullt - Teneriffa väntar på oss! Det är en del att packa, men jag vet att i slutänden får jag plocka ur en hel del. Det är redan alldeles för mycket....hehehe! MEN, vi kommer nog både dit o hem utan att det ska bli några problem. Barnen har nedräkning och min kära svägerska med=) Kolla in hennes blogg och hennes nedräkning tills vi åker: http://nataliesegnablogg.blogspot.com/ NICE=)

Barnen har tagit ut sina cyklar från garaget i dag och sedan har vi pumpat däck, smörjt gnisslande handbromsar och satt på avhoppade kedjor! VÅREN ÄR HÄR!!!!! Barnen var verkligen uppspelta när cyklarna till slut var iordningfixade och ännu bättre var det när dom tog första åkturen!!! LÖVLY!

Lite färg i ansiktet blev det av solen i dag också=) Barnen var lite röda nu på kvällen, vilket tyder på att solen äntligen gör någon verkan på oss bleka Herdebrantare!!!

I dag har vi växlat pengar så vi kan ha lite med oss när vi åker! Skönt, det känns lite mer verkligt nu=) Nästa vecka blir det Uddevalla för att hämta ut passen (nej, vi har INTE gjort det än). Sedan kan vi åka vilken dag som helst=)

På söndag ska svärmor passa barnen (efter att Joel varit på simskola) och då bränner jag o Jiggan i väg till Vänersborg för att klippa oss=) Nanna är helt suverän på att klippa (åtminstone mig) och jag hoppas så klart att jag blir lika nöjd som vanligt! TACK svärmor för att du ställer upp=)

Min mor har blivit lite av en resenär=) Hon är uppbokad med olika roliga saker heeeela tiden fram tills vi åker till Teneriffa=) Jag unnar dig verkligen varenda minut av roligheter och hoppas att du får en massa skratt och spännande upplevelser=) Tack för att du finns!!!

Nej, nu ska jag slänga mig i soffan med en god apelsin och glutta lite på TV! Hoppas att ni alla har det bra, för det har jag=)

(Tante Maja........hur lång tid är det kvar tills bebbarna tittar ut?)

Kramar Maria

URUSELT=(

Jag VET! Jag har inte bloggat på ett tag! Det känns som om dygnet skulle behöva ett X antal timmar till för att jag skulle hinna med allt jag vill göra. Men så är inte fallet!!!!

Ja, vad händer här hemma då? Livet rullar på i otrolig fart med enormt mycket jobb, skola, dagis, barnens kompisar, läxor, försök till lite tid till barnen, promenader, räkningar (USCH O FY) etc. Önskar verkligen att jag kunde räcka till lite mer!!!

Jag har även varit med om en jätterolig utgång i Uddevalla=) A-C mfl drog med mig på en oförglömlig resa=)))) En van som inte hade någon värme o som dessutom stoppade var o hur den ville......hehehe! Inte kul för vår chaufför Elin! Men, vi hade jättekul ändå=)

Annars händer inte så mycket.......eller ja, snaaaaart drar vi ju till Teneriffa=) Det ska bli helt underbart!!! På torsdag är det 1 månad tills vi åker=) UNDERBART! Sol, god mat, paraplydrinkar o ligga o slappa i solen dagarna i ända..........man kan ju alltid DRÖMMA med 4 barn.....hahahaha! Roligt ska det bli i alla fall. Jag har nu planerat kläder o packning till förbannelse. Kläderna ligger i prydliga högar och väntas bara på att packas ner! Eller ja, tills jag kan börja packa UTAN att skämmas......hehe.

Nä, nu ska jag ställa mig o steka pannkakor. Alltid är det nåt som ska fixas med.

Hoppas nu att ni fått ert behov tillfredsställt av mitt bloggande i dag. Jag riktar mig främst till klagomuren (Tante Maja, A-C o farmor). Hehehehe, nej då, skämt å sido=)

Ha det gott!
Bamsekramar Maria

RSS 2.0