Uppdatering kanske???

Hej alla därute! Ja, jag antar att dom flesta gett upp hoppet om att få se någon uppdatering här, men NU ska ni få lite nytt=)

Vad händer här då? Just för tillfället väntar vi på att solen åter ska skina så vi kan åka o bada! Det ser inte så ljust ut, men vi hoppas=) Annars har det varit fullt ös (som vanligt)! Jag tar det från början:

Jag har fått fast jobb i Munkedal (JIPPI). Det kändes väldigt skönt att ha något fast o slippa oroa sig över vad jag ska göra härnäst. Skööööönt=)
Barnen har sommarlov. Och för deras del kunde det ju inte börja bättre. Fiiiiint väder och jättevarmt. Många baddagar har det blivit=) Joel har lärt sig simma!!! Jätteduktig är han nu! Han hoppar från bryggorna i Hästedalen och har STORA ambitioner om att snart hoppa från hopptornet (tror INTE det). Oliver o Timmie är som vanligt mer i vattnet än på land de gånger vi varit på stranden. Timmie hoppar lätt som en plätt från 5:an (huga)! Oliver håller sig till bryggorna runt om där det känns lite "säkrare".

Oliver o Timmie ser jag knappt röken av här hemma. Dom är hos kompisar stora delar av tiden o sover även över en massa. Jag får väl sakta men säkert börja dela ut barnbidraget om det fortsätter så här.......hahahaha!

Joel har blivit STOR kille och visar ofta att han klarar av ansvar när det ges=) Han börjar ju 1:an till hösten=) Han har lärt sig läsa och slukar det mesta i bokväg!!!

Ludvig är också stor=))) Han tror ofta att han är lika stor som sina äldre bröder och visar tydligt vad han vill (ja, han fyller ju 3 i augusti, så 3-årstrotset FINNS). Han har börjat att bli torr (utan blöja). Åtminstone dagtid=) I bland händer det olyckor, men det tas med en klackspark.


Midsommar firades hos Krister o Ylva. Lika trevligt som alltid=)

Efter midsommar packade vi i ordning o drog till High Chaparall i 5 dagar. Kuuuuuul hade vi=) Kanonväder hela tiden!!!

Sotekanalens dag har också svishat förbi. Som tur var hade vi fint väder på vår årliga grillning=) Och som vanligt blev det en hel del folk=)))

Annars försöker vi ta små utflykter här hemma. mögenbryggan, Röe gård, promenader runt Hunnebo, en sväng till Tanum. Vi försöker ta vara på sommaren och dagarna på semestern.

Brorsan med familj har kommit till kusten=) Jättekul att träffa dom igen=))) Önskar att det kunde bli mer ofta!

Nej, nu pockar min minsting på uppmärksamheten!!!!
Bilder kommer........jag lovar=)

Kram Maria

Kommentarer
Postat av: Maria

Hmmmmm......"mögenbryggan" ska självklart vara SMÖGENBRYGGAN=)

Kram

2009-07-15 @ 09:39:37
Postat av: cornelia

kul att du är back on track igen ;) kramar

2009-07-15 @ 10:25:24
URL: http://conelias.blogg.se/
Postat av: Maggan

Kul att du har börjat att skriva igen. Uppdatering är alltid kul. Nu är det tomt i huset igen. Din bror med familj har åkt vidare till Ed.

Kram Mamma

2009-07-19 @ 23:25:22
Postat av: SaraLjung

Nemen heysan. Så du har hittat tillbaka till datorn :D Hoppas allt är bra med dig :) Kramar

2009-07-21 @ 00:50:10
URL: http://saraljung.blogg.se/
Postat av: Tante Maja

Ja her hender det mye ser jeg.... Bildene holder du på og maler de eller??? HAHAHA

2009-10-14 @ 21:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0