Rymningsförsök, gråsuggor o spritt i benen!

I dag har det hänt maaassoooooor!!! Vi var ute hela eftermiddagen och härjade i trädgården. Barnen lekte och jag försökte rensa rabatter!!! Det är inte lätt med tanke på att Ludvig är i värsta upptäckaråldern och därför vill vara där han kan upptäcka mest......alltså där det händer saker! Mycket spring efter honom med andra ord! Han försökte sig på att rymma i dag=) Vi gick på vägen nedanför huset när han snabbt såg sin chans att dra i väg.......rätt in i grannens trädgård. Att dom små benen kan gå så fort!!!!

image54
Här har han inställt siktet på huset till höger=)

När jag väl hade en chans att rensa lite i rabatterna så kom en liten överraskning:-( Varje ogrästuva jag drog upp var totalt full med gråsuggor (eller monkelus som de kallas här). Små otrevliga djur med massor av ben.....brrrrr! Försökte mig på att fota dom små fulingarna....men det lyckades bara "så där"! Lite suddigt blev det!!!

image60

Barnen har som sagt varit ute och lekt.....både hemma och nedför gatan! Roligt har dom haft i alla fall!

                                  

Vi har ju barnens kära koja, som är under ombyggnad för tillfället! Taket är halvt raserat, insidan ser ungefär likadan ut.....fast väggar har den!!! Barnen bara älskar att planera, spika och demolera! Trädet som kojan stöds mot har också fått sin BESKÄRDA del!!! I höstas ansåg dom att grenarna stack ut för mycket......och sågade ner mestadels av trädet! Kids!!!!!! Nu är i alla fall kojan målad.....med kritor som används på asfalt=)) Helt underbart! Vilken fantasi!!! Vuxna kanske anser att kojan behöver rivas och är en missprydnad för grannskapet. Men jag anser att barnen får utlopp för fantasin, kreativiteten och skaparglädjen! Kan det bli mer pedagogiskt?

image63

That's all for now.....over and out!
"Maria left the building"

   

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hehe, ne inte gravid inte. Om 8 månader ska vi flytta till hus... har fått lite kommentarer om att jag är tidigt ute:-)

2008-04-14 @ 22:22:01
URL: http://JennieMarie.blogg.se
Postat av: M.J

Haha... FAAN va pedagogisk man kan va.. *skratt*
FORTFARANDE underbart o se att du har o göra,...
Själv äre jobb som hägrar o uteblivna fikasrunder..*suck*

Kramkalas!!

2008-04-14 @ 22:28:04
URL: http://www.marijj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0